Cateringdiensten

Wij hanteren een groot scala aan mogelijkheden om je evenement of gelegenheid aan te vullen. Neem een voorproefje van de mogelijkheden, zijn je zintuigen geprikkeld? Neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken.

 

De kolen gloeien, de grill is heet, heerlijk barbecueŽn

Onze chef's bereiden heerlijke spiesen en gerechtjes op onze houtskool barbecue.

Heb je trek gekregen? Vraag naar onze buffetten

Een buffet leent zich bij uitstek voor een thema, denk hierbij aan een stamppotten buffet of in het thema van je favoriete vakantieland. De mogelijkheden zijn legio.

Wij stellen een diner samen op basis van jouw wensen

Je zakenrelaties ontvangen of met familie en vrienden tijdens je huwelijk, een diner aan een prachtig gedekte tafel blijft een mooie vorm van dineren.

Onze hapjes zijn om op te eten!

Heerlijke hapjes, als voorafje bij een diner of als afsluiter na een informatieve middag. Hapjes blijven lekker en leuk.

Lunch

Tijdens je evenement even een pauze inlassen met een lekker broodje en een krachtige soep. Of tijdens lunchen met uw zakenrelaties. Het kan allemaal.

Walking Diner

Walking dinner dat is culinair genieten op een informele wijze.

 

Speciale gelegenheden

Elk leven heeft speciale gelegenheden en soms willen we dan net dat beetje extra. Voor al deze speciale gelegenheden helpen we graag met de perfecte catering op maat.

Huwelijk

Op je trouwdag mag je graag culinair genieten. En tegelijkertijd een smakelijke beleving bieden aan de genodigde gasten.

Uitvaart

Na afloop van de uitvaartceremonie is er ruimte om met elkaar mooie momenten en warme herinneringen te delen van de overledene.

 
Parelhoen