Saen Catering Cateringdiensten

 

Quality Events

Cateringdiensten

Voor speciale gelegenheden in het leven wil je net dat beetje extra. Om dat te bereiken helpen we graag met de perfecte catering op maat. Van hapjes tot compleet ontzorgen.

In 10 jaar tijd is Saen Catering gegroeid van een bedrijf dat kwaliteitskoks levert tot een totaal cateraar voor alle hapjes, drankjes en de aankleding.

Saen Catering 'ontzorgt' is ons streven. Wij nemen uit handen wat je zelf niet kunt of wilt regelen. Culinaire hapjes, luxe buffetten, wijnen of exclusieve drankjes. Saen Catering kan het allemaal verzorgen. Bijvoorbeeld van een verzorgde tafelschikking tot en met volledig doorgevoerde exclusieve styling.

Om de gelegenheid optimaal te kunnen verzorgen denken we met je mee, voordat we echt gaan koken, over een feestelijke presentatie van de hapjes, drankjes en gerechten.

Gerechten worden veelal voorbereid in onze eigen keuken, zodat we op de locatie alleen ruimte nodig hebben om de gerechten (warm) te presenteren.

We kunnen gebruik maken van de aanwezige middelen als keuken, servies, etc., of de benodigdheden meenemen. Hiermee maken we het eenvoudiger om op flexibele wijze invulling te geven aan de aankleding, stijl en beleving zodat het event het gewenste thema uitstraalt van A tot Saen.

Onze kwaliteitsgerechten kunnen onderdeel gemaakt worden van het compleet ontzorgen. Inrichten van de locatie, creŽren van een pop-up-locatie (tuin, tent, chalet, beach, etc.), styling van de gehele locatie, verzorgen van bedienend personeel, audiovisuele inrichting en verzorgen van het muzikale programma.

En last but not least: alles wordt altijd opgeruimd achtergelaten.

Regel direct de catering

Voor jouw feest, receptie of speciale gelegenheid.