Saen Catering Proef de sfeer

 

Quality Events

Proef de sfeer

Overheerlijke zintuigprikkelende hapjes en gerechten uit het hart van Saen Catering: de keuken. Wij hanteren een groot scala aan culinaire mogelijkheden om je evenement of gelegenheid aan te vullen. Neem een voorproefje van de mogelijkheden, zijn je zintuigen geprikkeld? Neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken.

Ieder seizoen heeft een eigen aanbod van verse (biologische) groente welke op ambachtelijke wijze door de chef worden bereid. Ieder soort gelegenheid heeft zijn eigen touch voor het eten. Een thema biedt heerlijke en uitdagende aanknopingspunten voor creativiteit.

In combinatie met de activiteiten en beschikbare tijd gedurende de dag komen we tot een passende culinaire suggestie waarin smaken en beleving tot hun recht komen is het resultaat na overleg met de chef.

Op de foto's in de impressies zijn diverse voorbeelden te vinden van borrelhapjes, diners en individuele gerechten.

De kolen gloeien, de grill is heet: heerlijk barbecueŽn: de heerlijkste spiesen en gerechten worden ter plaatse bereid. De geur van de BBQ spreidt zich als een amuse door de tuin.

Een gevarieerd aanbod van keukens met mooie buffetten. Stamppotten, heerlijke 'landen' thema's bijvoorbeeld om een extra vakantiegevoel te geven.

Een mooi aangeklede lunch of een snelle pauze hap met een heerlijke soep van het seizoen. Informeel als buffet of in een stijlvolle zakelijke setting.

Heerlijke hapjes welke worden uitgeserveerd tijdens een borrel of walking diner.

Diners kunnen we verzorgen op bestaande of pop-up locaties en natuurlijk gewoon thuis. Van een maaltijd tussen de vergaderingen in tot en met een uitgebreid 3 tot 8 gangen diner.

Voor speciale gelegenheden hebben we speciale aandacht. Bijvoorbeeld een productpresentatie, jubileum, huwelijk, babyshower of uitvaart. Allemaal gelegenheden met een eigen karakter welke zich vertaald in de gerechten en aankleding.

Regel direct de catering

Voor jouw feest, receptie of speciale gelegenheid.