Op authentieke wijze maakt chef-kok Dave Hurkmans de lekkerste gerechtjes, amuses, diners, hapjes

 

De Chef

Eten moet een lust voor de zintuigen zijn

Op authentieke wijze maakt chef-kok Dave Hurkmans de lekkerste gerechtjes, amuses, diners, hapjes. Met verfijnde aanpassingen wil hij zijn gasten een onvergetelijke ervaring bieden.

Eten moet een lust voor de zintuigen zijn. Geur, kleur en smaak staan hierbij centraal. Van de eerste tot de laatste hap moet het kloppen. De smaken moeten aansluiten, de opmaak een gebalanceerd kleurenpalet vormen en uitnodigen tot genieten. Gebruik van verse producten geeft van nature al extra smaak. Door veel af te nemen bij lokale kwekers en leveranciers wordt dit nog verder versterkt.

De chef weet met zijn brigade om op ambachtelijke wijze de heerlijkste authentieke gerechten uit de keukens van vele landen te creŽren. De chef is geschoold in de Franse keuken welke dan ook de basis vormt bij Saen Catering. Vanuit dit gevoel voor verfijning van smaken zijn diverse andere keukens veel voorkomend. Italiaans, Spaanse, Grieks, Marokkaans en de Aziatische keuken zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Naast de opmaak van een bord, glas, kom draagt ook de bereidingsvorm en serveerwijze bij aan het bieden van de onvergetelijke ervaring. Een chique setting met stijlvol ingedekte tafels vraagt om bediening, zoals een BBQ meer past bij een tuinfeest. Van centrale keuken tot meerdere uitgiftepunten voor bijvoorbeeld een event met keukens van verschillende landen als thema. De chef houdt de kwaliteit in de gaten en stuurt de hele brigade vakkundig aan.

Creativiteit in de keuken is een wezenlijk onderdeel van kwaliteit. Zelfs de klassieke gerechten gaan met hun tijd mee in bijvoorbeeld smaak en presentatie. Door het begeleiden van leerling-koks helpt de chef om ook hen in staat te stellen in de toekomst vanuit een goede basis de mooiste eigentijdse gerechten te bereiden.

Chef Kok Dave Hurkmans

Regel direct de catering

Voor jouw feest, receptie of speciale gelegenheid.