Wat vinden onze cliŽnten van Saen Catering

Testimonials

Club Blue Ivy

februari 2019

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij een netwerkevent georganiseerd. De gasten werden bij binnenkomst meteen verwelkomd met heerlijke hapjes en een mooi glas wijn. Hierna werd een 7-gangen walking dinner geserveerd. De avond werd afgesloten met een late night snack. De hele culinaire invulling werd verzorgd door Saen Catering. Deze hebbben wij samen met Dave en Tamara van Saen samengesteld. De gasten van dit evenement hebben heerlijk gegeten en gedronken tot in de late uurtjes. De klant was aan het eidn van de avond zeer tevreden en spraken erover om volgend jaar hun jubileum bij ons te organiseren. Een geslaagde avond dus!

Beter Business

januari 2019

Wat mochten wij veel positieve reacties ontvangen over ons 2019 diner! Graag spreken wij onze dank uit aan alle mensen van Cobrspen die hebben meegewerkt om dit mogelijk te maken. Ook Denise Schimmel van Sugarcity Events voor de fantastische productie & Chef Kok Dave Hurkmans van Saen Catering voor het uitstekend verzorgde diner!

Saense kerstbox 2018

december 2018

We waren zeer tevreden over de inhoud, kwaliteit en de smaak van de kerstbox. Zag er verzorgd uit en de instructies waren ook duidelijk. De gasten waren ethousiast. Mochten we volgend jaar weer gasten ontvangen gaan we zeker weer gebruik maken van de kerstbox. Mocht ik zakelijk een bestelling willen doen weet ik jullie te vinden :-)

Vervoerregio

november 2018

Dank je wel. Het was een fantastisch diner. Mooi, lekker, netjes, prachtige bloemen en heel erg gezellig. De bediening was ook erg goed. De reacties waren ook erg leuk. Dank jullie wel. Ik beveel jullie ook zeker aan bij mijn collegaís.

Business2business

oktober 2018

Jullie waren weer een groot succes. De meiden waren top, iedereen blijft super tevreden over jullie!

JD & Yas

september 2018

Wij hebben echt een fantastische dag gehad. En het eten was fantastisch en de hapjes waren geweldig. Echt super!! Ongelofelijk fijn om met jullie dit te regelen, echt enorm bedankt voor alles. We hebben nu alweer zin om een nieuw feest te geven met jullie samen want het was echt heel goed! Krijgen ook veel complimenten over het eten. Jullie waren de beste partner die we konden wensen! Dank dank dank!

Corporate

september 2018

Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen tijdens ons feest, zowel het eten, drinken als personeel waren erg goed geregeld.

Stichting Pole Position

september 2018

De hapjes waren geweldig. Iedereen heeft er enorm van genoten. Ik heb bij verschillende geÔnteresseerden ook jullie naam laten vallen, dus hopelijk levert jullie dat nog mooie opdrachten op. Wij hopen dan ook dat we in 2019 kunnen groeien en dat we jullie dan ook weer als sponsor mogen begroeten.

Bruidspaar

augustus 2018

The food was amazing at the wedding! All our guests loved it and our friend who was vegan was so happy that he could get something to eat too that was tasty. On top of that, the tables also looked amazing. Thank you very much for being a part of our special day and for making everything seamless and delicious. You definitely have our highest recommendation.

Verlovingsdiner

juni 2018

Wij hebben enorm genoten! Veel leuke reacties, waarvan ook een aantal de avond zelf al tegen de koks gemeld hebben het enorm goed te vinden. Wij vonden het zelf ook zeer lekker en leuk opgemaakt. Bedankt.

Bruidspaar

juni 2018

Heel erg bedankt voor jullie geweldige diner en de canapés op de boot! Iedereen was heel erg tevreden. Het was kort en intens, maar gelukkig was alles uiteindelijk ok. Ik vond Saen helemaal geweldig! En jij vooral met al je hulp afgelopen 2 maanden Tamara. Ik weet jullie zeker te vinden volgende keer!

R&M

juni 2018

Wat was het een geweldige dag gisteren, en wat was het diner heerlijk!! We hebben genoten van ieder gerecht, en vonden de bediening ontzettend vriendelijk en professioneel - super! We willen jullie enorm bedanken voor het meedenken in de aanloop naar de grote dag, de tafelopstelling werkte voor ons zo perfect, hopelijk was het voor de bediening ook te doen qua ruimte. Leuk om jou aan het begin even te zien, en we zagen Dave na afloop van het diner ook nog even. Geef je onze complimenten ook aan hem door? :)

Douwe & Violet

juni 2018

Saen Catering heeft ons huwelijksdiner in de Hortus verzorgd en wij hebben niets dan lof! De communicatie verliep vlekkeloos (Tamara van Saen is zeer klantgericht en denkt goed mee), de tafels zagen er prachtig opgedekt uit en - het belangrijkste - het diner was heerlijk! De gerechten waren mooi opgemaakt, heerlijk van smaak en de gangen werden op het juiste moment uitgeserveerd. Wij hebben veel complimenten van onze gasten over het eten gehad en willen Saen Catering dan ook aan iedereen aanraden!

Bruidspaar

juni 2018

Wat hebben wij heerlijk genoten voor jullie eten! We hebben zoveel leuke complimenten ontvangen over het menu en de gerechten! Die gaan naar jullie uit! Veel dank voor het verzorgen, wij gaan jullie van harte aanbevelen binnen onze kring :)

Take two

maart 2018

Ik wil je hartelijk danken voor de prettige samenwerking. Het heeft even geduurd, maar het is er toch van gekomen! Het eten en alles daarom heen was prima verzorgd, attente bediening, lekker etenÖ. Kortom een zeer geslaagde avond! Nogmaals dank en wie weet tot ziens

80ste verjaardag

maart 2018

Het feest was zeer geslaagd en iedereen heeft gesmuld van jullie diner. De bediening was ook uitstekend: discreet en efficiŽnt. Veel dank!

Caribische kerst

december 2017

Het diner was super geregeld. Iedereen heeft lekker gegeten en de wijn was goed. Bedankt daarvoor.

Affari Italiano

november 2017

Thank you for your support you given for the Gala dinner. The success of the initiative is also due to your kind help and hospitality.

Bruidspaar

september 2017

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor wat jullie vrijdag voor ons hebben neergezet. Het was tot in de puntjes verzorgd en ik hoorde van iedereen dat ze het eten zo lekker vonden!

Bruidspaar

juli 2017

Thank you so much ! We had such a wonderful day !! In the end I was so happy the dinner inside as it looked spectacular !! I was so impressed ! We would like to thank you for your professionalism in setting everything up perfectly .... it looked even better than we imagined ! We also want to thank Dave again for his delicious and beautiful food !! It was all flawless !

Marc & Emma

juli 2017

My thanks for what you and your team did for us on Saturday. The food was incredible, came out hot and on time, everyone loved it, and the snacks also were of superb quality and always available around the room. You should be very proud of what you do!

Corporate

juli 2017

Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht! Het eten was heerlijk en de reacties waren erg positief!! Ontzettend bedankt voor de vriendelijke service en kwaliteit. Wij zien graag de factuur tegemoet om de betaling in orde te maken.

L&P

juni 2017

Bedankt voor de goede zorgen afgelopen zaterdag op ons huwelijk! Het was een fantastische dag en jullie hebben de catering super gedaan! We hebben veel complimenten gekregen voor het lekkere eten 's avonds en van de ceremoniemeesters over jullie behulpzaamheid! Dit heeft eraan bijgedragen dat het een perfecte dag was voor ons die we nooit zullen vergeten!

M&H

juni 2017

The setting looked really nice as we entered in the dining area. We had a wedding we will remember with a smile on our face and Saen Catering plays a good part in it. It is my pleasure to pass you the compliments we have received for the food, including the chocolate served during dinner. We are glad that our guests enjoyed the food as much as we did. The chocolates were a big hit. Everybody loved how creamy it is.

Bruidspaar

mei 2017

De catering bij onze bruiloft was geweldig. Jullie hebben de gasten en ons zo blij gemaakt. Dank je wel!

Vopak Terminal Amsterdam Westpoort

Twee jaar geleden viel bij een receptie de geweldige catering op, heerlijke gerechten, mooi opgemaakt met prachtig servies. Omdat ik zelf een goede en smaakvolle receptie moest organiseren wilde ik weten wie de cateraar was en dat was " Saen". Gebeld en gelijk een heel hartelijke dame aan de telefoon die aan een half woord genoeg had en met een mooi voorstel kwam. De ruimte werd ingedeeld met statafels, de tafels gedekt met zeer smaakvol servies en het Belgische menu was verrukkelijk. Daarna volgden andere opdrachten en elke keer zoals de halal maaltijd voor onze buitenlandse gasten en een soeplunch als extra beloning voor de werkvloer viel goed in de smaak. Zeer professioneel, klantvriendelijk, en meedenkend met goede en leuke voorstellen, en geen afwas want servies is inbegrepen en wordt na de maaltijd keurig opgehaald. Succes verzekerd!

Jong talent

februari 2017

Namens de deelnemers wil ik jullie enorm bedanken voor het geweldige diner gisteren! De beoordeling van deelnemers op een schaal van 1 tot 5 was maar liefst een 4,8!

Corporate

december 2016

Super bedankt voor een geweldige catering, bediening en organisatie gisteravond. We hebben allemaal genoten en het eten was verrukkelijk! Alles liep op rolletjes, mijn team was erg enthousiast en ik ook. Complimenten aan de kok ook de bediening was erg sympathiek en liep goed en had grote service bereidheid. HELEMAAL TOP dus!! Kon niet beter.

Suus

oktober 2016

Wat een fijne mensen om samen onze bruiloft mee te plannen! Echt persoonlijk en enthousiast! Ze luisteren heel goed naar onze wensen en het eten heeft echt een hoge kwaliteit. Communicatie is snel en duidelijk. Echt een aanrader als je een full service wilt!

H&N

september 2016

Even een berichtje van een super gelukkig bruidspaar: wat hebben we een heerlijke avond gehad! Iedereen heeft zo genoten van het diner, super bedankt voor de aankleding van de tafel, de vriendelijke medewerkers, de strakke planning, de heerlijke gerechten en de goede uitleg van de gerechten! Wij zijn heel blij en gelukkig!

Corporate

januari 2016

Thanks so much for everything - it was all great, everyone had a great time and we have had great feedback.

Syslink

september 2015

It was really a wonderful evening! Thanks for your organization, the exquisite politeness of your staff and I want to specially mention the quality of the served drinks and foods! Hat tip to the CHEF :-) We will definitely work together for next year!

Regel direct de catering

voor jouw feest, receptie of speciale gelegenheid.