Locaties waar Saen Catering actief is

Locaties

Aquarama Beachclub Zanvoort

Een nieuwe unieke evenementen locatie direct aan het strand van Zandvoort. Deze prachtige locatie in de stijl uit de tijd van Brigitte Bardot en Marilyn Monroe is the place to be. De absolute blikvanger is de Riva Aquarama boot die als bar dient.

De locatie leent zich voor evenementen van 40 tot 250 personen. Voor jubilea, team uitjes of netwerkborrel. Proost met een drankje en geniet van een onvervalste zonsondergang.

Trouwen op het strand? De Aquarama Beachclub is ook geschikt om je bruiloft te vieren. Het privé terras is ook bij mooi weer beschikbaar, ja zeggen met prachtig uitzicht op zee! Saen Catering is één van de prefered cateraars voor de Aquarama Beachclub. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Finley Het Witte Huis

Sinds 2012 zijn wij huiscateraar bij Finley Het Witte Huis. Al tientallen jaren is Finley Het Witte Huis een bijzondere trouwlocatie voor allerlei bruiloften. Deze locatie, in de buurt van Utrecht, is een idyllisch plek gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Bruiloften, jubilea en bedrijfsfeesten bij Finley is het allemaal mogelijk. De locatie verzorgt jullie wensen tot in de puntjes en onze chef kok verzorgt een heerlijk diner.

Hortus Botanicus Amsterdam

Een oase van groen en rust midden in het hartje van Amsterdam. In de Hortus Botanicus met het Hortuscafé, omgeven door vele bijzondere en exotische planten, zijn twee ruimtes en een sfeervol terras beschikbaar voor recepties, diners en feesten. Voor een exclusieve huwelijksceremonie met aansluitend een stijlvol diner is van 15 mei t/m 30 september de linkervleugel van monumentale palmenkas beschikbaar.

Wij zijn één van de weinige cateraars die evenementen mag verzorgen in zowel het Hortuscafé als in de linkervleugel van de Palmenkas. Zie jij jezelf wel zitten in deze groene oase? Bel ons voor meer informatie.

Sugarcity Events

Halverwege Haarlem en Amsterdam ligt Sugarcity. Deze unieke evenementen locatie gelegen op het terrein van een oude suikerfabriek beschikt over verschillende evenementenlocaties, ieder met zijn eigen unieke uitstraling en mogelijkheden. Een industriŽle locatie voor een bedrijfsfeest, een ruime plek voor een uniek event SugarCity heeft het allemaal.

Deze trendy locatie leent zich uitermate voor grote evenementen. Kies hier voor een walking dinner of stijlvol diner. Deze locatie heeft alle ingrediŽnten om jouw evenement tot een succes te maken. De finishing touch brengen wij graag aan met ons culinair.

Bij uw thuis of op de zaak

Naast deze evenementen locaties komen wij ook graag bij jouw thuis of op de zaak. Ook dit kan variŽren van een luxe borrel tot een volledige gestylde setting en diner. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Regel direct de catering

Voor jouw feest, receptie of speciale gelegenheid.