Bruiloft met diner in eigen tuin of een feest op een unieke locatie en de juiste catering

 

Bruiloft

Jullie bruiloft wordt één van de mooiste dagen van jullie leven. Daarom verdienen jullie ook de mooiste hapjes, het perfecte diner en de meest geweldige feestavond.

Elke bruiloft is uniek zo ook die van jullie. Voor jullie maken wij een voorstel op maat, een voorstel dat past bij het thema, seizoen of kleur van jullie bruiloft. Een comfy barbecue, een luxe diner of een culinaire receptie met cocktails wij ontzorgen jullie daar waar het gewenst is.

Kiezen jullie voor een bruiloft met diner in eigen tuin of een feest op een unieke locatie, wij denken graag met jullie mee. Onze persoonlijke aandacht gaat uit naar deze speciale dag. Hoe kunnen wij jullie helpen bij het invullen? Laat het ons weten, neem vandaag nog contact met ons op.

Saen Catering heeft ons huwelijksdiner in de Hortus verzorgd en wij hebben niets dan lof! De communicatie verliep vlekkeloos (Tamara van Saen is zeer klantgericht en denkt goed mee), de tafels zagen er prachtig opgedekt uit en - het belangrijkste - het diner was heerlijk! De gerechten waren mooi opgemaakt, heerlijk van smaak en de gangen werden op het juiste moment uitgeserveerd. Wij hebben veel complimenten van onze gasten over het eten gehad en willen Saen Catering dan ook aan iedereen aanraden!
- Violet & Douwe - juni 2018 -

Regel direct de catering

Voor jouw feest, receptie of speciale gelegenheid.